Nieuw! Rondleiding met thee en iets lekkers!

Rondleiding met versnapering

Het bedrijf is al klaar voor rondleidingen alhoewel de tuinen natuurlijk nog moeten groeien, dat spreekt voor zich. Wie de dieren, en speciaal het jonge grut wil komen zien moet echter een afspraak maken, vanwege de corona-maatregelen maar ook omdat we nog aan het opbouwen zijn en niet altijd thuis zijn.

 

Op afspraak kan er voor groepen tot  6  personen thee geschonken worden met huisgemaakt lekkers zoals koekjes, muffins, taart e.d. De prijs hiervoor is  € 5,50 p.p. voor rondleiding, thee en muffin of taart met fruit uit de tuin. Op vrijdagmorgen kan er ook een rondleiding met picknick worden geboekt, waarbij een vega-boerenlunch van brood, kaas en – indien voorradig – huisgemaakte eiersalade wordt geserveerd. Alle ingrediënten hiervoor zijn van de boerderij afkomstig of biologisch ingekocht. De prijs voor de picknick met catering is € 15,– p.p., Als u zelf uw eten meeneemt maar van onze prachtige plekjes wilt gebruik maken dan is de prijs € 5,– p.p.. Voor alleen een rondleiding in groepsverband zijn de kosten € 2, 50 p.p. maar bij besteding in de winkel vanaf € 7,50 krijgt u deze weer terug.

U kunt uitsluitend reserveren via het contactformulier op deze site of via het email-adres deswaluwhof@kpnplanet.nl. Reserveren graag een week tevoren!

 

wintertuin  2021

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.