Nieuw! Rondleiding met thee en iets lekkers!

terras ook in trek bij de kippen

terras ook in trek bij de kippen

                  Een gezellige wandeling langs alle bezienswaardige dieren en tuinen, gevolgd door een heerlijk kopje thee met wat lekkers, wie wil dat nou niet?

              Steeds vaker krijg ik de vraag of kleine groepen zoals tuinclubs of familie-uitjes ook bij ons terecht kunnen  voor een rondleiding en een versnapering. En we hebben daar eigenlijk zulke prima plekken voor dat ik maar eens ben gaan peinzen over de mogelijkheden. Daar is het volgende arrangement uitgekomen:

Het lieflijke prieeltje

Het lieflijke prieeltje

 

 

 

 

 

Op afspraak kan er voor groepen tot  6  personen thee geschonken worden met huisgemaakt lekkers zoals koekjes, muffins, taart e.d. De prijs hiervoor is € 4,50 per persoon voor rondleiding, thee en koekje en € 5,50 p.p. voor rondleiding, thee en muffin of taart met fruit uit de tuin. Op vrijdagmorgen kan er ook een rondleiding met picknick worden geboekt, waarbij een boerenlunch van brood, kaas en – indien voorradig – huisgemaakte eiersalade wordt geserveerd. Alle ingrediënten hiervoor zijn van de boerderij afkomstig of biologisch ingekocht. De prijs voor de picknick met catering is € 15,– p.p., Als u zelf uw eten meeneemt maar van onze prachtige plekjes wilt gebruik maken dan is de prijs € 5,– p.p.. Voor alleen een rondleiding in groepsverband zijn de kosten € 2, 50 p.p. maar bij besteding in de winkel vanaf € 7,50 krijgt u deze weer terug.

U kunt uitsluitend reserveren via het contactformulier op deze site of via het email-adres deswaluwhof@kpnplanet.nl. Reserveren graag een week tevoren!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.