AVG (Gegevensbescherming), Links & Disclaimer

AVG (Gegevensbescherming), LINKS  EN DISCLAIMER

 

AVG

Deze website en ons bedrijf slaan geen persoonsgegevens op van klanten, of anderszins geïnteresseerden. Wij verkopen derhalve ook geen persoonsgegevens aan derden.

 

Links

Hieronder vindt u links naar interessante websites van bekenden, over onze omgeving, activiteiten, etc.

Deze site is gebouwd door TXTmatch Internetdiensten – www.txtmatch.nl

Voor meer informatie over de vee-industrie, kijk op www.wakkerdier.nl

Voor meer informatie over het milieu en de schade daarvoor dankzij de grootschalige landbouw, kijk op www.milieudefensie.nl

Voor meer informatie over tuinen, kijk op www.groei.nl

Voor meer informatie over kleinschalig houden van landbouwhuisdieren kijk op www.hobbydierhouder.nl en www.levendehave.nl

 Disclaimer

Informatie over de inhoud van deze website.

De informatie die u op onze website aantreft is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle informatie altijd volledig en absoluut correct is. Op onze site worden links naar de website van derden vermeld.  Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.

Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.

En voor een bezoek aan ons bedrijf geldt:

Parkeren op eigen risico. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongevallen bij het betreden van het terrein.

Schade voortvloeiend uit een eventuele aankoop wordt uitsluitend vergoed op basis van het aankoopbedrag. Vervolgschade wordt uitgesloten.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.